FAQ

Gyakori kérdések és válaszok

Hol vásárolhatok FÉG konvektort?


A FÉG termékei országszerte több száz épületgépészeti szaküzletben megtalálhatóak. A Szatmári Épületgépészeti és Fürdőszoba Szaküzletekben, az Ép-GéPéSZ Holding Kft Szaküzleteiben, Palóc Gáz Kft-nél illteve a FÉG márkaszervízeseknél.
Kivel szereltethetem be a konvektoromat?


Az ország egész területén vannak FÉG-nél vizsgázott szakemberek, akikhez a konvektorvásárlók bizalommal fordulhatnak. Kontaktokért kérjük használja a FÉG szervízpartner keresés modulját: Szervízpartner keresés vagy hívja az alábbi telefonszámok egyikét:
Szatmári Épületgépészeti és Fürdőszoba Szaküzletlánc: 00 (36) 57 500-800 Ép-GéPéSZ Holding 00 (36) 1 437 379 Palóc-gáz 00 36 (30) 303 23 18 MPF Csoport 00 36 (25) 507 909
Hány év garancia van a FÉG konvektorokra?


A FÉG konvektorokhoz a gyártó 2 év garanciát biztosít.
Melyik konvektorok vásárlására kapható az állami támogatás?


Állami támogatás a FÉG A osztályú konvektoraira kapható: - FÉG 8.60 Erp - FÉG GF26 Erp - FÉG GF36 Erp
Hol találom meg a FÉG konvektorkatalógust?


A FÉG konvektor katalógusáért kattintson az alábbi linkre: FÉG konvektor katalógus A termékeinket ezen kívül megtekintheti a weboldal "KONVEKTOROK" menüpontjára kattintva.
Melyik konvektort válasszam?


Az ön számára optimális konvektor kiválasztásához, az alábbiakat vegye figyelembe: - milyen füstgázelvezetéssel rendelkezik (parapet vagy kémény)? - milyen gázt használ (földgáz vagy PB-gáz)? - mekkora területet szeretne befűteni (légköbméterben)? - ha régi készülékét akarja lecserélni, milyen fajtájú volt a régi konvektora? - ha régi készülékét akarja lecserélni, mik voltak a régi készülék méretei? - milyen a kiválasztott konvektor hatásfoka? - szüksége van kényelmi funkciókra (termosztát, hőigényhez igazodó szabályzó gázszelep)? A fentiek tudatában a FÉG konvektor katalógusában található termékek között könnyen kiigazodik a kedves vásárló. Természetesen a fentieken kívül még számos szempont lehet irányadó, ehhez kérje a szaküzletekben dolgozó szaktanácsadók segítségét.

MENÜ
FAQ
KAPCSOLATFELVÉTEL
MPF-FÉG Kft.
Telefonszám: +36 25 507 909

Email: mpfholding@mpfholding.com