top of page

A VÁLLALATRÓL

index2.jpg
FÉG, AZ MPF CSOPORT
TAGVÁLLALATA

A társaság jogelődje az 1891-ben alapított Fegyver- és Gépgyár Rt. volt, amely az utóbbi több mint 100 évben folyamatos fejlődésen ment keresztül. A gyár a KGST alatt a Szovjetunió tagállamaiba és Kelet-Európa piacára szállított fűtőkészülékeket, ahol elismertséget szerzett a kitűnő minőségű termékeinek köszönhetően.

 

A vállalat mióta az MPF csoporthoz került 2010-ben, újra virágzásnak indult. Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb fűtőkészülék gyára számos területen piacvezető és mára világszerte megtalálhatóak az általa forgalmazott termékek. Az MPF Csoporton belül a FÉG, fűtő- és hűtőkészülékek, fehér áruk és a legnagyobb fűtőkészülék gyárak számára elkészített alkatrészek és tartozékok gyártásában kapott helyet. A FÉG fegyveripari tevékenysége az MPF Csoporton belűl megszűnt.

A FÉG Európa egyik meghatározó gázkészülék gyártójaként különböző gázipari alkatrészek előállításával is foglalkozik. Ebben a szegmensben cégünk végigkíséri vevőit a célok meghatározásától kezdve a termékfejlesztésen át egészen a gyártás kivitelezéséig. 

 

Hosszú távú kapcsolataink alapja a szoros együttműködés egyes partnereinkkel. Az együttműködéseink során vállaljuk a magas minőség és a kedvező ár biztosítását, valamint a pontos határidők betartását.

A FÉG megoldásokat kínál a következő iparágakban tevékenykedő vállalatoknak:

industry (2).jpg
GÁZIPARI TERMÉKEK FEJLESZTÉSE ÉS GYÁRTÁSA
GÁZKÉSZÜLÉK ALKATRÉSZ GYÁRTÁS
gasheaters.jpg
timg (2).jpg
GÁZSZELEP GYÁRTÁS
GÁZIPARI TERMÉKEK GYÁRTÁSA
gasindustryproducts.jpg
industrial ovens.jpg
KEMENCE GYÁRTÁS
SPECIÁLIS ÉPÜLETGÉPÉSZETI ALKATRÉSZEK GYÁRTÁSA
HVAC.jpg
hvac parts.jpg
FŰTÉS- HŰTÉS-, KLÍMA- ÉS LÉGTECHNIKAI TERMÉKEK GYÁRTÁSA
FEHÉRÁRU GYÁRTÁS
whitegoods.png
MENÜ
FAQ
KAPCSOLATFELVÉTEL
MPF-FÉG Kft.
Telefonszám: +36 25 507 909

Email: mpfholding@mpfholding.com

bottom of page