A VÁLLALATRÓL

FÉG, AZ MPF CSOPORT
TAGVÁLLALATA

A társaság jogelődje az 1891-ben alapított Fegyver- és Gépgyár Rt. volt, amely az utóbbi több mint 100 évben folyamatos fejlődésen ment keresztül. A gyár a KGST alatt a Szovjetunió tagállamaiba és Kelet-Európa piacára szállított fűtőkészülékeket, ahol elismertséget szerzett a kitűnő minőségű termékeinek köszönhetően.

 

A vállalat mióta az MPF csoporthoz került 2010-ben, újra virágzásnak indult. Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb fűtőkészülék gyára számos területen piacvezető és mára világszerte megtalálhatóak az általa forgalmazott termékek. Az MPF Csoporton belül a FÉG, fűtő- és hűtőkészülékek, fehér áruk és a legnagyobb fűtőkészülék gyárak számára elkészített alkatrészek és tartozékok gyártásában kapott helyet. A FÉG fegyveripari tevékenysége az MPF Csoporton belűl megszűnt.

A FÉG Európa egyik meghatározó gázkészülék gyártójaként különböző gázipari alkatrészek előállításával is foglalkozik. Ebben a szegmensben cégünk végigkíséri vevőit a célok meghatározásától kezdve a termékfejlesztésen át egészen a gyártás kivitelezéséig. 

 

Hosszú távú kapcsolataink alapja a szoros együttműködés egyes partnereinkkel. Az együttműködéseink során vállaljuk a magas minőség és a kedvező ár biztosítását, valamint a pontos határidők betartását.

A FÉG megoldásokat kínál a következő iparágakban tevékenykedő vállalatoknak:

GÁZIPARI TERMÉKEK FEJLESZTÉSE ÉS GYÁRTÁSA
GÁZKÉSZÜLÉK ALKATRÉSZ GYÁRTÁS
GÁZSZELEP GYÁRTÁS
GÁZIPARI TERMÉKEK GYÁRTÁSA
KEMENCE GYÁRTÁS
SPECIÁLIS ÉPÜLETGÉPÉSZETI ALKATRÉSZEK GYÁRTÁSA
FŰTÉS- HŰTÉS-, KLÍMA- ÉS LÉGTECHNIKAI TERMÉKEK GYÁRTÁSA
FEHÉRÁRU GYÁRTÁS
MENÜ
FAQ
KAPCSOLATFELVÉTEL
MPF-FÉG Kft.
Telefonszám: +36 25 507 909

Email: mpfholding@mpfholding.com